جنگ بایدن و نتانیاهو بر سر ماندن در قدرت-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

جنگ بایدن و نتانیاهو بر سر ماندن در قدرت

یک روزنامه آمریکایی در مطلبی نوشته است که اختلافات عمیقی بین نتانیاهو و بایدن به عنوان رهبران اسرائیل و آمریکا به دلیل تضاد منافع سیاسی داخلی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی به اختلاف بایدن و نتانیاهو بر سر قدرت پرداخته و در این ارتباط نوشته است:

اختلافات عمیقی بین نتانیاهو و بایدن به عنوان رهبران اسرائیل و آمریکا به دلیل تضاد منافع سیاسی داخلی وجود دارد.

نتانیاهو و شرکای ائتلاف راست‌گرای او، بایدن را که یکی از بهترین دوستان اسرائیل بود، از خود دور کرده‌اند. بایدن در ابتدا پس از حمله ۷ اکتبر از اسرائیل حمایت کامل و از آن جا دیدن کرد.

اسرائیلی‌ها نیز همدردی بایدن را درک کردند و با او همراه شدند. بایدن همچنین در طول ماه‌ها حملات به غزه، علی‌رغم تعداد بالای کشته‌های غیرنظامی در میان فلسطینی‌ها که منجر به افزایش انتقادات جهانی از جنگ علیه غزه شد.

همچنان حمایت خود را از اسرائیل حفظ کرد. اما بایدن بالاخره تصمیم گرفت با یک عملیات نظامی بزرگ در رفح مخالفت کند، چون موقعیت خود بایدن در انتخابات آتی آمریکا در خطر افتاده است و انتقادات از او بالا گرفته است.

برای نتانیاهو، پایان دادن به جنگ به معنای خشم گسترده علیه او حتی از سوی اعضای دولت دست راستی و در نتیجه انتخابات جدید و شاید سقوط او در انتخابات بعدی باشد. اگر نتانیاهو از قدرت برکنار شود، محاکمه او به اتهام فساد از سر گرفته خواهد شد و در این شرایط نتانیاهو بدلیل ترس از سقوط نمی‌خواهد جنگ در رفح متوقف شود، اما بایدن هم جنگ در رفح را باعث شکست خود در انتخابات آمریکا می‌داند و این مسئله باعث شده تا بایدن با جنگ در رفح مخالفت کند.

این وضعیت؛ تقابل بایدن و نتانیاهو را به دلیل تقلا برای ماندن در قدرت سیاسی افزایش داده است. این اختلاف بر سر قدرت است نه اختلاف بر سر مسائل انسانی غزه. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر